Open vacancy Espoon kaupunki

Lastenvalvoja, perintäasiantuntija

Espoon kaupunkiKamreerintie 6 A, 4. krs. Espoo
Työavain: 
2-779-18
Hakuaika alkaa: 
6.12.2018
Hakuaika päättyy: 
20.12.2018 15.45
Palkka: 
 3293,32 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Haemme Perheasioiden yksikköön lastenvalvoja-perintäasiantuntijaa. Tehtäviin kuuluu ensisijaisesti sijoitettujen lasten vanhempien elatussopimusten valmistelu ja vahvistaminen, lastensuojelun perintää koskevien päätösten valmistelu ja tekeminen, lapsen ja vanhempien taloudellisten etuuksien selvittely tulevaa perintää varten sekä kuntien välinen perintä yhdessä lastensuojelun juristin kanssa. Toissijaisesti tehtäviin kuuluu myös tavanomaisia lastenvalvojatehtäviä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:
Sosiaalihuoltolain (1301/2014) 27 a §:n (292/2016) mukainen pätevyys.Ensisijaisesti haemme tehtävään juristia tai sosiaalityöntekijää.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään kokemusta vastaavista työtehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä.

Arvostamme tietotekniikka- ja järjestelmäosaamista sekä kielitaitoa.

Organisaation kuvaus

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Perheasioiden yksikön päällikkö Miia Kokko-Pekkola 040 356 2338 etunimi.sukunimi@espoo.fi