Koulutuksella varmistat osaamisen

Järjestelmä- ja rekrytointikoulutuksemme varmistavat, että työyhteisösi saa  Kuntarekrystä kaikki hyödyt irti.

Käytännönläheiset järjestelmä- ja rekrytointikoulutuksemme varmistavat, että työyhteisösi saa Kuntarekry-järjestelmästä kaikki hyödyt irti.

Koulutusten tavoitteena on perehdyttää järjestelmän tehokkaaseen käyttöön ja kehittää rekrytoinnin toimintamalleja kokonaisvaltaisesti. Kouluttajina toimimme me Kuntarekryn rekrytoinnin asiantuntijat. Jos olet kiinnostunut koulutuksista, ota yhteyttä tukipyynto@kuntarekry.fi

Käyttöönottokoulutuksilla helposti alkuun

Käyttöönottokoulutus perehdyttää Kuntarekry-järjestelmän perusteisiin.  

Koulutuksessa opit rekrytointiprosessin järjestelmän valmiilla perusasetuksilla tai perehdyt järjestelmän toimintoihin ja asetuksiin, joita voit valita käyttöön työyhteisösi tarpeen mukaan.

Sijaisrekisterin käytöstä on oma käyttöönottokoulutuksensa, jossa opit muun muassa sijaisten rekrytoinnin tekstiviestitse.

Käyttöönottokoulutukset kestävät yhden päivän ja ne järjestetään työyhteisösi tiloissa.

Luokkakoulutuksissa vahvistat osaamistasi

Kaikille Kuntarekry-käyttäjille yhteiset luokkakoulutukset antavat tietoja ja taitoja, miten hyödynnät rekrytointijärjestelmää entistä tehokkaammin. Koulutusaiheita ovat esimerkiksi perusrekrytointi, sijaisrekisteri sekä järjestelmän asetukset. 

Yhden päivän koulutuksia järjestetään sekä Helsingissä että muualla Suomessa.

Täydennys-, kertaus- ja täsmäkoulutukset

Räätälöidyt koulutukset syventävät työyhteisösi Kuntarekry-osaamista. Saat järjestelmän palvelemaan omaa rekrytointiprosessiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutus suunnitellaan työyhteisösi tarpeisiin ja sen pituus voi olla muutamasta tunnista muutamaan työpäivään. 

Koulutus voidaan järjestää etä- tai lähikoulutuksena.

Webinaarit

Nyt on mahdollista täydentää Kuntarekryn osaamista kuukausittain järjestettävässä webinaarissa. Organisaatio voi ostaa osallistumisoikeuden kaikille Kuntarekryn käyttäjilleen hintaan 250€+alv./vuosi/organisaatio. Tuolla hinnalla kaikki halukkaat voivat osallistua koko vuoden ajan webinaareihin.

Osallistumisohjeet ja webinaariohjelma

Tapahtumat

Järjestämme tapahtumia rekrytoinnin ammattilaisille sekä osallistumme muihin alan tapahtumiin. Katso ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenterista.

Tutustu lisäksi FCG:n koulutustarjontaan koulutuskalenterista.