Asiantuntijapalvelut rekrytoinnin tueksi

HR-asiantuntijapalveluita kuntatyönantajille. Tehosta työyhteisösi rekrytointia ja henkilöstönhallintaa. Tutustu!

HR-asiantuntijapalveluidemme avulla työsuhteen elinkaaren hallinta on sujuvaa ja kokonaisvaltaista. Järjestelmän lisäksi tarjoamme kattavasti erilaisia tukipalveluja ja valmennusta HR-johtamisen tueksi.

Uusi henkilöstöjohtamisen saumaton työkalu

Uusi KuntaHR laajentaa Kuntarekryn kokonaisvaltaiseksi HR-työkaluksi. Se tuo rekrytoinnin ja sijaisrekrytoinnin rinnalle uudet toiminnallisuudet henkilöstön osaamistietojan ja kehittämistarpeiden hallintaan.

Palvelun uudet toiminnot
•    Henkilö. Kattavat tiedot ja monipuoliset tiedot henkilöstöstä.
•    Keskustelut. Tehokas työkalu luottamuksellisten keskustelujen dokumentointiin.
•    Osaaminen. Tunnista organisaatiosi avainosaamiset ja kehittämisalueet.
•    Koulutukset. Nopeaa ja helppoa koulutusten organisointia ja hallintaa.

Kuntarekry-palvelun nykyiset asiakkaat voivat ottaa KuntaHR-toiminnot heti käyttöönsä. Uudet HR-moduulit löytyvät tutusta Kuntarekry-ympäristöstä. Palvelun sisältö ja hinta rakentuvat käyttäjämäärän sekä valittujen toiminnallisuuksien mukaan. Lue lisää KuntaHR:stä >>

Asiantuntijatukea sujuvaan sähköiseen rekrytointiin

Asiantuntijapalvelumme auttavat, kun työyhteisö on siirtymässä sähköiseen rekrytointiin tai haluaa tehostaa sähköistä rekrytointiaan ja prosessejaan. 

Asiantuntijamme konsultaatio tukee esimiehiä ja järjestelmän uusia käyttäjiä hahmottamaan oikeat asiat, joiden avulla rekrytoinnit sujuvat helposti ja nopeasti.

Kuntarekryn käyttöönotto on esimerkki asiantuntijapalveluistamme. Laadimme yhdessä kanssasi käyttöönoton toimenpiteet, aikataulun, vastuunjaon ja viestinnän.

Tarjoamme asiantuntijapalvelua sekä perusrekrytoinnin että sijaisrekrytoinnin käyttöönottoon. Asiantuntijamme tulee työskentelemään kanssasi yhden päivän ajaksi.

Valmennus ja konsultointi

Kuntarekry-järjestelmän lisäksi voimme tarjota organisaatioille ja johdolle

  • Tukea ja palvelua rekrytointiin
  • Valmiuksia ja varmuutta johtamiseen
  • Eväitä uudistuksiin ja muutoksiin
  • Sujuvuutta yhteistyöhön

Valmennus- ja konsultointitiimimme tarjoaa sparrausta ja sertifiointeja niin luottamushenkilöille kuin viranhaltijoille. Autamme asiakkaitamme myös osaamisen johtamisen, työhyvinvoinnin tai rakennemuutosten johtamisen kysymyksissä. Tutustu tarkemmin tarjolla oleviin valmennuspalveluihimme!

Ulkoistettu rekrytointi ja henkilöarvioinnit

Hanki työnhakijat helpommin kuin koskaan ulkoistamalla rekrytointisi meille. 

Me hoidamme työntekijän hakuprosessin puolestasi. Sinä saat sähköisen rekrytoinnin hyödyt itsellesi. Oman työaikasi voit käyttää tuottoisampiin tehtäviin ja keskittyä työntekijän valintaan. Säästät jopa viikkojen työaikakustannukset. 

Ulkoistettu rekrytointi sopii yhden työntekijän rekrytointiin tai voit sen avulla hoitaa kaikki työyhteisösi rekrytoinnit. Meiltä voit tilata myös henkilöarvioinnit haluamallesi henkilömäärälle.